KÁTYÚGARANCIA

Kátyúgarancia a Point S gumi szervizekben

Padkára vagy kátyúba hajtott? Nem számít! Erre van a Kátyúgarancia!
A Point-S Kátyúgaranciával Ön nyugodtan közlekedhet,nincs miért idegeskednie. Ez a garancia, az esetleges javíthatatlan gumisérülésekre Önnek gyors és egyszerű megoldást biztosít.  
Az új gumikhoz tartozó kötelező garancián túl, a vásárlástól számított 1 évig biztosítjuk vásárlóinknak a "KÁTYÚGARANCIÁT". A garancia, a webáruházban kátyúgarancia ikonnal ellátott gyártók abroncsaira érvényesek, kizárólag személy és 4X4 abroncsokra vonatkozik. (kisteher abroncsokra nem érvényes)

A Kátyúgarancia az alábbi Márkákra érvényes:

BRIDGESTONE - CONTINENTAL - DEBICA - DUNLOP - FIRESTONE - FULDA - GOODYEAR - HANKOOK - LAUFENN - MICHELIN - POINT-S - SAVA - UNIROYAL - VREDESTEIN 


A kátyúgarancia Magyarország területén érvényes. Az ország több mint 30 Point S kereskedőjénél tudja érvényesíteni, függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőnél vásárolta gumi abroncsát. A Point S Kátyúgarancia a szokásos gyártói garancián túli biztosíték Önnek, amely nem csak az abroncsok gyártási hibáira vonatkozik. A kátyúgaranciáért nem kell külön fizetnie!
 A kátyúgarancia időtartama a vásárlástól számított 1év, de legfeljebb a gumiabroncs 3mm profilmélység eléréséig (téli guminál 4mm profilmélység) érvényes. Biztonsága érdekében ellenőriztesse abroncsait a felszerelés után minden 5 000 km megtétele után, de legalább évente egyszer. Az ellenőrzések alkalmával mutassa be a számláját, így a felülvizsgálat és az esetleges gumi javítása díjtalan, de az egyes üzemi állapot helyreállításához szükséges beavatkozásokért fizetni kell! (pl. gumiszerelés,centrírozás)  Ha nem javítható az abroncs akkor a kopás mértékének megfelelően kerül kiszámításra a csereabroncs értéke. A Kátyúgarancia azokra a gumi sérülésekre is vonatkozik, amely nem rendeltetésszerű használat közben keletkezett, a helytelen vezetői magatartás vagy előre nem látható úthibák miatt következtek be.

Ezek a következők lehetnek :

  - Rongálás **

  - Szeg vagy éles tárgyak által okozott sérülések

  - Egyéb defektek

  - Kátyúba hajtás miatt kialakult sérülés

  - Útpadkára járdára történő le-felhajtás okozta sérülések

  - Nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások

  - Blokkoló fékezés okozta deformációk


Kivételek a garancia alól:
  - Gumiabroncs elvesztése, lopása és mindenfajta kopás. ( Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!
)

A gumiabroncsot a Point S tagszervizekben szakszerűen megjavítjuk, vagy kicseréljük térítésmentesen, az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével. Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza! A kátyúgarancia időtartama a vásárlástól számított egy év, de legfeljebb a 3 mm profilmélység eléréséig érvényes. (téli gumiabroncs esetén 4 mm profilmélységig) A kátyúgarancia csak 1darab csere gumiabroncsra használható fel!


Mi az ügyfél tennivalója?
  - Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot azon márkából, amelyekre érvényes a garancia!
  - Vásárlást követően regisztráljon a www.katyugarancia.hu/regisztracio honlapon!
  - Őrizze meg az abroncsa számláját és az egyedi kinyomtatható kátyúgarancia lapját!
  - Kátyúgarancia érvényesítését csak regisztrációt követően tudunk elfogadni!
  - Biztonsága érdekében ellenőriztesse Point S abroncsai állapotát a felszerelés után először 5 000 km, majd minden 5 000 km megtétele után, de legalább évente


A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:

  - Érvényes, kitöltött kátyúgarancia kártya

  - A kártyán szereplő adatok olvashatósága,és ezek egyezése az abroncséval

  - A fizetést igazoló számla, vagy blokk.


Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ!