Kérdése van? Hívjon minket! 30/606-5171

Gumikereső

Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiCrossContact UHP - nyárigumi
nyárigumi
235/55R17
Súly index: 99
Sebesség index: H
Erősített: nem
Defekttűrő: nem
Ár:
68.280 Ft
Kedvezményes ár:
40.805 Ft

Fizessen bankkártyával!

Ha tetszik, ossza meg!
​Négy évszakos gumi kiváló tapadással a Continental-tól
Ahogy közeledik a téli időjárás, az autósok egyre többet foglalkoznak a téli tapadással. Azoknak a sofőröknek, akik rendszeresen használják az autójukat a hideg évszakban is mindenképpen ajánlott a téli gumiabroncsok felszereltetése. Azoknak viszont, akik csak ritkán vezetnek hóban, jobb befektetés lehet egy szett négy évszakos abroncs.
 
Jó döntés lehet szétnézni a Continental négy évszakos gumiválasztékában. Az elmúlt évek alatt a gyártónak sikerült hírnevet szereznie az erős tapadó képességű négy évszakos abroncsaival.
A teljesítmény-orientált vezetőknek, akik számára a nyári kezelhetőség mellett a téli tapadás is fontos a Continental ExtremeContact DWS az egyik legjobb választás. Több fogyasztói felmérést is megnyert az Ultra High Performance négy évszakos abroncsok téli tesztjei közül.
Azoknak az autósoknak, akik szeretnék fenntartani az egyensúlyt a nyugodt és halk vezetés valamint a hosszú élettartam és stabil kezelhetőség között a Continental a PureContact EchoPlus technológiával készült gumiabroncsait ajánlja a négy évszakos abroncs kategóriában. Az ExtremeContact DWS kiegyensúlyozott tapadást biztosít nedves és téli útfelületen is.
Az abroncs rendelkezik egy úgynevezett Tuned Performance Indicator-al. Ez betűket jelent, amelyek bele vannak öntve a második bordába a külső vállfalon és figyelmeztetik a vezetőket a gumi teljesítményének aktuális szintjére. A látható „DWS” felirat jelzi, hogy a gumiabroncs futófelületének mélysége megfelel a száraz úton történő használathoz, a nedves útfelületekhez és az enyhébb havazáshoz is. Miután az „S” lekopott, a „DW” betűk maradnak láthatóak. Ez azt jelenti, hogy a gumik futófelületének mélysége már csak a száraz és nedves úton történő használathoz elegendő. Végül, miután a „W” és „S” is lekopott csak a „D” jelölés marad, ami arra figyelmezteti az autósokat, hogy a gumi futófelületének mélysége már csak a száraz úton történő közlekedéshez elegendő. 
Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

Gumigyártók

A gumiabroncsabc.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!
Téligumik
Nyárigumik
2013. gumiabroncsabc.hu - Minden jog fenntartva