Kérdése van? Hívjon minket! 30/606-5171

Gumikereső

Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - SportContact 6 - nyárigumi
nyárigumi
305/30R20
Súly index: 103
Sebesség index: Y
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
193.550 Ft
Kedvezményes ár:
93.095 Ft

Ha tetszik, ossza meg!
Gumiabroncs vásárlása webshopon keresztül
Amikor eljön azaz idő, hogy le kell cserélni az abroncsainkat az autónkon, sokszor elég mélyre kell nyúlnunk a pénztárcánkban. Érdemes ezeket a beruházásokat olyankorra időzíteni, amikor szezon váltás van, hiszen ilyenkor a kereskedőknél hatalmas akciókkal találkozhatunk.
Nagyon fontos, hogy mindig szem előtt tartsuk az ár-érték arányát, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összegért, milyen minőséget kapunk. Mivel az abroncsok nagyon kicsiny része érintkezik az aszfalttal, így nagyon fontos, hogy mindig jó minőségű gumik legyenek az autónkon. Amennyiben a szezon eleji leárazásokkor nem sikerül abroncsot vásárolnunk, számolnunk kell azzal a ténnyel, hogy később sokkal nehezebb dolgunk lesz. Ennek az az oka, hogy a kereskedők nem vásárolnak fel túl nagy mennyiségeket, csupán mindig annyit, amennyit el tudnak adni egy-egy kiárusítás során. Ezek után csak néhány garnitúra marad nekik raktáron, ami szintén hamar elfogy. Ilyenkor érdemes az interneten keresgélni, hiszen rengeteg gumis web áruház létezik manapság. Nincs más teendőnk, minthogy megállapítsuk az abroncsunk méretét. Ezen információ segítségével az adott oldalon található kereső segítségével könnyedén leszűkíthetjük a találatokat kifejezetten azokra a minőségi abroncsokra, amelyekre szükségünk van. Manapság az interneten történő vásárlás nem sokban különbözik a közvetlen, boltban történő vásárlástól, hiszen a világhálón vásárolt termékeket is nagyon hamar, akár már másnap megkaphatjuk a csomagküldő segítségével. Fizetési módokat tekintve általában ezek a web áruházak igen rugalmasak, hiszen lehetőségünk van előre utalni, vagy esetleg utánvéttel fizetni átvételkor. Ezen kívül rengeteg cég vállalja fel a szállítási költséget egy bizonyos összeghatár felett, ami a vásárlók számára egy ismételt pozitívum lehet. Ha kérdésünk merülne fel egy-egy termékkel kapcsolatban, nyugodtan keressük a cég ügyfélszolgálatát, ahol a szakavatott kollégák készséggel állnak rendelkezésünkre. És mindezt úgy intézhetjük, hogy ki sem mozdulunk a lakásunkból.
Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

Gumigyártók

A gumiabroncsabc.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!
Téligumik
Nyárigumik
2013. gumiabroncsabc.hu - Minden jog fenntartva